tag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post6710905690965694024..comments2023-09-02T16:09:58.586+02:00Comments on cap i pota: MÉS COLLONADES....CAP I POTAhttp://www.blogger.com/profile/02055447912014195059noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-28341032705025521902009-11-22T00:13:16.269+01:002009-11-22T00:13:16.269+01:00Encara que amb retard, vull contestar el ilustre l...Encara que amb retard, vull contestar el ilustre lletraferit que vol deixar-me en ridicul.<br />En primer lloc el cul els hi pixo als xinos. No he anat mai a un restaurant xinés. Tot el que és xinés em repugna i la carme Ruscalleda també.<br />Cal preguntar-se si ara hem de menjar a la manera xinesa o a la manera de la Ruscalleda. <br />Em nego a menjar res no que hagi estat cuinat a la manera tradicional, la de tota la vida. <br />Les coses amb salmorra tot i que aquí se'n fan no m'entusiasmen i molt menys si son medusses. <br />Repeteixo el que he dit moltes vegades, les medusses per les tortugues. Apa!! a pastar fang!!CAP I POTAhttps://www.blogger.com/profile/02055447912014195059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-341430734763324412009-09-24T11:22:02.489+02:002009-09-24T11:22:02.489+02:00Això d'internet està bé perquè permet la lliur...Això d'internet està bé perquè permet la lliure circulació d'idees però la pega és que de vegades s'hi troba gent que escriu com si fossin experts però que no saben de què parlen. Bé, als mèdia convencionals això també passa. Ara, per la seva informació i la dels seus lectors, passo a explicar-li com funciona això de la medusa. La medusa és un plat tradicional de la cuina xinesa. De fet, està considerada una menja de nivell alt, i per tant, de preu elevat. Tranquilament pot costar més de 30 euros per quilo. I referent als seus dubtes: NO es cuina, sino que un cop capturada, es deixa en salmorra (salmuera) molt concentrada, per tal que elimini les toxines. Això durant unes 3 setmanes. Aleshores adquireix una textura més consistent, i ja està llesta per ser consumida. A Catalunya se'n pot menjar de fa anys als restaurants xinesos, i fins i tot a algunes botigues xineses. La Ruscalleda va haver de deixar de fer-ne perquè és un material desconegut que no està homologat per les autoritats sanitàries.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02145229868033391784noreply@blogger.com