tag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.comments2023-09-02T16:09:58.586+02:00cap i potaCAP I POTAhttp://www.blogger.com/profile/02055447912014195059noreply@blogger.comBlogger200125tag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-84107620663838546442011-12-11T13:50:43.908+01:002011-12-11T13:50:43.908+01:00¡Quin bon plat de sèpia!
Una abraçada
Joan i Sara¡Quin bon plat de sèpia!<br />Una abraçada<br />Joan i SaraCAN JOAN I SARAhttps://www.blogger.com/profile/01755112880591499521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-71591552829917846442011-04-12T15:32:25.833+02:002011-04-12T15:32:25.833+02:00A mi m'agrada la rajada feta a la vaporera amb...A mi m'agrada la rajada feta a la vaporera amb quatre verduretes i un raig d'oli, encara que amb suquet també és ben bona.el Ki q.https://www.blogger.com/profile/13658006210866375686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-91120556674128610322011-01-18T15:38:56.779+01:002011-01-18T15:38:56.779+01:00Hola!
El pròxim dia 28 tenim previst obrir un blo...Hola!<br /><br />El pròxim dia 28 tenim previst obrir un bloc de cuina adreçat a donar a coneixer i promocionar el màxim possible la gastronomia catalana i els blocs catalans, podrà participar tothom que ho dessitji, ja sigui, recomanant un llibre, una fira, un restaurant un bon vi, enviant-nos receptes, el mercat de la seva localitat o qualsevol cosa que sigui interessant, nosaltres ho publicarem amb el nom del bloc que ho ha proposat i un link al seu espai.<br /><br />Pel que que fa al gastroblocs, serà un llistat que posarem per províncies, i aquí es on entres tu, al anar a llistar el teu espai m'he trobat que no he sigut capaç de trobar... Caput àsperum jaja.<br /><br />Podríes indicar la provincia a la que pertany el teu espai?<br />Moltes gràcies.<br />Gastropuntcat.<br />gastropuntcat(arroba)gmail.comgastropuntcathttps://www.blogger.com/profile/06688999641141754741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-51651484058161577872010-11-23T19:50:46.574+01:002010-11-23T19:50:46.574+01:00Sara i Joan, estic content de que us oagradi. Amb ...Sara i Joan, estic content de que us oagradi. Amb els fantàstics "pimentons" que tenim una miqueta de pimentón de la vera sería fantástic. Unes olives negres també hi anirien bé, però com més hi penso tal com ho presento, només amb all i oli per a mi és deliciós. <br />GràciesCAP I POTAhttps://www.blogger.com/profile/02055447912014195059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-90483860470381543292010-11-23T13:06:41.065+01:002010-11-23T13:06:41.065+01:00precisament em possat al blog nostre une recepte a...precisament em possat al blog nostre une recepte amb bróquil.<br />Ens agrada molt y el teu plat també.<br />Una salutació.<br />SaraCAN JOAN I SARAhttps://www.blogger.com/profile/01755112880591499521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-75870378371677163272010-10-01T08:26:26.516+02:002010-10-01T08:26:26.516+02:00Un buen pedro ximénez que los dulces le van genial...Un buen pedro ximénez que los dulces le van geniales al cerdo.<br />Pero Galta ¿qué parte es exactamente, no me hago idea.delantalhttps://www.blogger.com/profile/07177010415418402966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-57677785827309016662010-09-23T18:07:47.276+02:002010-09-23T18:07:47.276+02:00A mi també m'agrada la cuina de les àvies de f...A mi també m'agrada la cuina de les àvies de fet a casa es procura cuinar així.Tasta olleteshttps://www.blogger.com/profile/12311203556291096677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-52741651366972272722010-09-18T14:10:35.990+02:002010-09-18T14:10:35.990+02:00Luz, realmente es un plato marinero que suele comp...Luz, realmente es un plato marinero que suele completarse con un allioli cortado (all i oli negat)Lo de la medusa lo he sacado a colación debído a que la pesada de carme Ruscalleda que viva en el pueblo de al lado, la puso en su carta. Donde está la mojama o nuestras cecinas que se quiten las medusas, que están para lo que están. <br />En cuanto a la foto, tengo que decír que era un niño demasiado quieto y obediente.CAP I POTAhttps://www.blogger.com/profile/02055447912014195059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-35123183363737321942010-09-18T09:48:33.109+02:002010-09-18T09:48:33.109+02:00Yo he probado la medusa en donde unos chinos amigo...Yo he probado la medusa en donde unos chinos amigos, no dabe a nada, me gustan más nuestros encurtidos tradicionalas.<br />Tu foto de niño es muy buena, sales mu guapetón.<br />Y la sepia es una de mis debilidades, este guiso parece marinero y rico.delantalhttps://www.blogger.com/profile/07177010415418402966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-13729051123901422062010-09-14T21:13:01.471+02:002010-09-14T21:13:01.471+02:00Seguro que sí, además, se puede mojar todo el pan ...Seguro que sí, además, se puede mojar todo el pan que uno quiera o sea capaz.CAP I POTAhttps://www.blogger.com/profile/02055447912014195059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-75433897658614496662010-09-14T11:56:36.947+02:002010-09-14T11:56:36.947+02:00Interesante plato, con el alli oli negat debe gana...Interesante plato, con el alli oli negat debe ganar en matices y contundencia.TOMA PAN Y MOJAhttps://www.blogger.com/profile/01845013697189209148noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-72008170476624605972010-09-09T21:30:38.036+02:002010-09-09T21:30:38.036+02:00Luz, desde tiempo inmemorial este bicho ha sido el...Luz, desde tiempo inmemorial este bicho ha sido el culpable de la amputación de algún pescador despistado.<br />La araña tiene un pincho detrás de la cabeza que se corta inmediatamente después de matar al bicho de un golpe.<br />Por lo demás, la carne de este pescado es muy fina y sabrosa. <br />Se puede cocinar de muchas meneras, da muy buen resultado con una veluté y unas cuantas conchas, ya sean mejillones o almejas.<br />Espero haber aclarado tus dudas acerca de la vida sexual de las arañas y el papel que jugaron entre bambalinas en el Concilio Vaticano II<br />A tu disposición para cualquier duda.CAP I POTAhttps://www.blogger.com/profile/02055447912014195059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-72238214772627574202010-09-09T21:22:48.823+02:002010-09-09T21:22:48.823+02:00L'autor ha eliminat aquest comentari.CAP I POTAhttps://www.blogger.com/profile/02055447912014195059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-51268557139348512732010-09-07T13:05:08.664+02:002010-09-07T13:05:08.664+02:00Oye, y las arañas de por aquí que son venenosas, ...Oye, y las arañas de por aquí que son venenosas, serán las mismas de tu receta.<br />he de confesar que me da alguna prensión el pèz, pero este plato me lo comía con y sin aprensión.<br />Qué rico, de verdad¡¡¡delantalhttps://www.blogger.com/profile/07177010415418402966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-31908951530437969542010-09-05T00:44:57.994+02:002010-09-05T00:44:57.994+02:00Suposo que aquest peix no resideix només a la cost...Suposo que aquest peix no resideix només a la costa del Maresme...Aquí és molt apreciat i es cuina de moltes maneres, totes elles prou bones. Val la pena tastar-lo, ja m'ho diràs.CAP I POTAhttps://www.blogger.com/profile/02055447912014195059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-51578553282988358122010-09-04T23:30:26.331+02:002010-09-04T23:30:26.331+02:00No he tastat mai les aranyes, però no per despreci...No he tastat mai les aranyes, però no per despreciar-les sino per que increiblement encara no les he tingut mai al devant (o jo no les he sabut veure...).<br /><br />Estarè més atent :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-7784079753946495502010-08-28T00:23:34.587+02:002010-08-28T00:23:34.587+02:00La huevina és una perversió gastronomica i un frau...La huevina és una perversió gastronomica i un frau al paladar.CAP I POTAhttps://www.blogger.com/profile/02055447912014195059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-43283326157671173902010-08-26T13:44:00.488+02:002010-08-26T13:44:00.488+02:00la "huevina" no fascina, i a més dóna fo...la "huevina" no fascina, i a més dóna força grima...<br /><br />http://es.wikipedia.org/wiki/HuevinaUnknownhttps://www.blogger.com/profile/01011053819873569181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-42248298559630781622010-08-07T18:35:38.514+02:002010-08-07T18:35:38.514+02:00Guauu, qué me gusta ese arroz, y MVM, y el Carvlho...Guauu, qué me gusta ese arroz, y MVM, y el Carvlho. Dame una poquita y te invito a ensaladilla a la orilla del atlántico.delantalhttps://www.blogger.com/profile/07177010415418402966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-50234225059394221192010-08-02T20:44:48.041+02:002010-08-02T20:44:48.041+02:00Señor cap i pota: me gustan sus recetas, lástima q...Señor cap i pota: me gustan sus recetas, lástima que escriba usted en catalán...TOMA PAN Y MOJAhttps://www.blogger.com/profile/01845013697189209148noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-73848411258071724272010-06-27T09:48:18.191+02:002010-06-27T09:48:18.191+02:00esta receta es de alta cocina y grandes conocimien...esta receta es de alta cocina y grandes conocimientos. Una verdadera aportación a la etnografía culinaria.delantalhttps://www.blogger.com/profile/07177010415418402966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-51355073407706562692010-05-09T21:16:17.662+02:002010-05-09T21:16:17.662+02:00mmmmmmhhhhhhhh les patates de qualsevol manera! Fe...mmmmmmhhhhhhhh les patates de qualsevol manera! Felicitats pel teu bloc!Martahttps://www.blogger.com/profile/04895236228624746578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-16608246147501156222010-04-12T13:11:38.805+02:002010-04-12T13:11:38.805+02:00Dona gust venir a veure la teva cuina.
De fet, cr...Dona gust venir a veure la teva cuina. <br />De fet, crec que és el blog (dels que segueixo), que més fidel és a la cuina tradicional, tal i com a casa meva m'han ensenyat. <br />Gràcies. <br />Prometo mostrar-te els meus resultats quan es tracti de receptes teves. Ja voràs quant he aprés! <br />Un petonarro ben fortMontseRioshttps://www.blogger.com/profile/10748428359843995070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-34346196218810741832010-03-29T16:49:58.453+02:002010-03-29T16:49:58.453+02:00Hola,
porto el blog del Club de Cuines (a clubdec...Hola,<br /><br />porto el blog del Club de Cuines (a clubdecuines.cat), portal de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio, i de cara a St Jordi volia demanar als blogs de cuina en català que em recomanessin un llibre de cuina i que em diguessiu en una frase o dos perquè us agrada o el recomaneu. M'ho pots enviar per correu electrònic a clubdecuines@tv3.cat? D'això en vull publicar un text o varis, que servirà tant per conèixer llibres de cuina com per conèixer blogs com el teu...<br /><br />Esborra aquest comentari quan vulguis, ja entenc que no va lligat amb el contingut d'aquest text, però no trobava altre manera de contactar.<br /><br />Gràcies!<br /><br />RogerRogerhttps://www.blogger.com/profile/00314940673430205749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2296796956019051545.post-14277179801872382442010-03-25T00:30:00.407+01:002010-03-25T00:30:00.407+01:00Estimados amigos
Hemos visitado vuestro blog y est...Estimados amigos<br />Hemos visitado vuestro blog y estamos muy interesados en haceros una propuesta.<br />Mi mail es menchu@extremacalidad.com<br />Si sois tan amables me enviáis vuestra dirección y contactamos.<br />Un saludo.Menchuhttps://www.blogger.com/profile/10142770342364579417noreply@blogger.com