Fent cas als suggeriments d´alguns amics i molt especialment a Manolo Allué, he decidit iniciar aquest blog que entre altres cosses, parlar de cuina, del que mengem i del que hem menjat, del que ens agrada (o m´agrada) tot donant un repàs a la situació actual de la gastronomia, als vins i fins i tot gosaré parlar de la rebosteria.
Espero sortir-me´n i aportar el que he après des que vaig entrar en una cuina –la de casa meva- amb el repte de fer el dinar i a més, gaudir-ne al mateix temps que aprenia a fer servir els estris, a mesurar l´oli, fer un sofregit o un “platillo” de cuina marinera amb quatre peixos i mitja dotzena de petxines.
Espero sortir-me´n i aportar el que he après des que vaig entrar en una cuina –la de casa meva- amb el repte de fer el dinar i a més, gaudir-ne al mateix temps que aprenia a fer servir els estris, a mesurar l´oli, fer un sofregit o un “platillo” de cuina marinera amb quatre peixos i mitja dotzena de petxines.
3 comentaris:
No saps com m'agrada que t'hagis decidit a publicar els teus plats. I t'agraeixo molt que t'hagis enrrecordat de mi. Però, alerta, que no en deixarem passar ni una!
Sempre alerta!! les mans ben netes per tocar el pa. Que tremolin els deconstructors, esferificadors i texturitzadors. Aniran mudats!!
Moltes felicitats pel nou bloc (amb retard!)
Publica un comentari a l'entrada