diumenge, 20 de gener del 2008

ESPERO QUE ENS HO PASSEM BÉ

Fent cas als suggeriments d´alguns amics i molt especialment a Manolo Allué, he decidit iniciar aquest blog que entre altres cosses, parlar de cuina, del que mengem i del que hem menjat, del que ens agrada (o m´agrada) tot donant un repàs a la situació actual de la gastronomia, als vins i fins i tot gosaré parlar de la rebosteria.
Espero sortir-me´n i aportar el que he après des que vaig entrar en una cuina –la de casa meva- amb el repte de fer el dinar i a més, gaudir-ne al mateix temps que aprenia a fer servir els estris, a mesurar l´oli, fer un sofregit o un “platillo” de cuina marinera amb quatre peixos i mitja dotzena de petxines.

3 comentaris:

manuel allue ha dit...

No saps com m'agrada que t'hagis decidit a publicar els teus plats. I t'agraeixo molt que t'hagis enrrecordat de mi. Però, alerta, que no en deixarem passar ni una!

CAP I POTA ha dit...

Sempre alerta!! les mans ben netes per tocar el pa. Que tremolin els deconstructors, esferificadors i texturitzadors. Aniran mudats!!

Mar Calpena ha dit...

Moltes felicitats pel nou bloc (amb retard!)